AM op de Provada 2021

Voor de zestiende keer neemt AM deel aan de Provada. Dit jaar zijn we van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 oktober te vinden op onze vertrouwde plek (hal 12, standnummer 8). We kijken ernaar uit u weer te ontmoeten en bij te praten over inspirerende ontwikkelingen bij AM en trends in onze branche.

Presentaties, nieuwe publicaties en concepten
AM deelt haar kennis graag met andere partijen en nodigt bestaande of nieuwe partijen uit om met ons in gesprek te gaan. We staan op de stand met presentaties en zijn aanwezig op de Provada beursvloer in expertsessies. Daarin hebben we uiteraard veel aandacht voor onze vijf thema’s:

  • Gedurfde duurzaamheid
  • Inclusieve stad
  • Healthy urban living & working
  • Stad- en gebiedmaker
  • Gelukkig leven

Langs de lijnen van onze thema’s vertellen wij graag meer over onze nieuwe concepten waaronder een nieuwe manier werken en Let’s Live: een passende woonvorm voor kwetsbare mensen.

AM lanceert concept rond nieuwe manier van werken
Mensen zijn op zoek naar een nieuwe manier van werken. Liefst in een inspirerende en gezonde omgeving. In het kantoor van de toekomst kom je niet alleen om te werken, maar om andere mensen te ontmoeten. Een werkomgeving die uitnodigt om te knallen en te chillen. Tijdens de Provada vertellen we meer over ons nieuwe AM-concept en laten we ook gebruikers aan het woord.

‘Let’s live!’
Tussen het geheel zelfstandig wonen van ouderen en de opname in een verpleeghuis gaapt in Nederland een grote kloof. Met ‘Let’s Live’ geeft AM een antwoord op de urgente vraag van ouderen naar passend wonen. ‘Let’s Live!’ staat voor comfortabele, levensloopbestendige woningen voor kwetbare mensen in een beschutte en geclusterde setting, in een drempelloze, gemengde buurt. Bedoeld voor mensen die 24/7 kunnen rekenen op de nabijheid en beschikbaarheid van goede voorzieningen, diensten en zorg. Tijdens de Provada vertellen we meer over dit concept. En hoe we dit in de praktijk brengen met het verzorgingshuis nieuwe stijl dat we ontwikkelen in Hillegom volgens de uitgangspunten van ‘Lets live!’.

Natuurlijk staat er nog meer op het programma. Zoals een bijeenkomst over Gamechangers in workspaces over gezonde werk- en leefomgevingen. Verder delen we onze visie op de binnenstad van de 21e eeuw en hun aantrekkingskracht op wonen, werken, winkelen, cultuur en leisure en is er een debat over de toekomst van (wijk)winkelcentra. En overhandigen we ons whitepaper over klimaatadaptief bouwen aan de Haagse wethouder Liesbeth van Tongeren.

We presenteren daarnaast met gepaste trots een nieuwe editie van ons magazine AMuse over gebiedsmarketing en placemaking met in deze editie speciale aandacht voor placemakers.

Programma
Dinsdag 26 oktober
11.00 uur         Blue Building Institute, AM en Arena over Kavel 15 (Healthy Urban Living)
11:30 uur         Presentatie project Elsbroek Zuid in Hillegom: woon-zorg-wijk in de praktijk
13:00 uur         De Binnenstad van de 21e eeuw: magneten voor wonen, werken, winkelen, cultuur en leisure
(Stad- en gebiedmaker)
14.15 uur         Gamechangers in workspaces (Healthy urban living & working)
16.30 uur         AM Netwerkborrel

Woensdag 27 oktober
10.30 uur         Lancering nieuw AM-concept: presentatie nieuwe manier van werken
12.00 uur         AM Provada lunch bij Strand Zuid
12.00 uur         AM Jongeren netwerk lunch
15.15 uur         Toekomst van Retail
15.30 uur         Liesbeth van Tongeren (wethouder Den Haag) en Ronald Huikeshoven (directievoorzitter AM)
ontvangen AM-whitepaper Klimaatadaptief Bouwen (Gedurfde duurzaamheid)
16.30 uur         AM Netwerkborrel

Donderdag 28 oktober
10.00 uur         Ontbijt Bouwnetwerk
11.00 uur         Let’s Live: het verzorgingshuis nieuwe stijl
12.00 uur         AM lunch
15.00 uur         Talk of the town – gezondheid en vastgoed (niet op AM-stand, maar in de Arena)
16.30 uur         AM Netwerkborrel

De beursdag begint met koffie en eindigt met happy & healthy hour
Traditiegetrouw verwennen onze barista’s u gedurende de hele dag met de lekkerste koffiespecialiteiten en sluiten wij de dag af met onze drukbezochte netwerkborrel.  Elke beursdag beginnen wij onze netwerkborrel vanaf 16.30 uur met een ‘happy & healthy hour’.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2021